Noored lõvid alustasid heitlust

, reklaamikorraldaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti esindus Cannesi loovfestivali noortekonkursil Young Lions: Tartu Kõrgema Kunstikooli tudengid Liis Todesk ja Piia Tammelo
Eesti esindus Cannesi loovfestivali noortekonkursil Young Lions: Tartu Kõrgema Kunstikooli tudengid Liis Todesk ja Piia Tammelo Foto: Olav Osolin

16 rahvusvahelist žüriid alustasid oma tööd juba eile, sest Cannes'i loovkonkursile on laekunud rekordilised 35 765 tööd 92 riigist, sh kolm tööd ka Eestist.

Täna hommikul läksid võistlustulle ka noortekonkursi Young Lions osalejad, kelle hulgas on tänavusel Kuldmunal Pesamuna kategoorias ilma teinud Tartu Kõrgema Kunstikooli üliõpilased Piia Tammelo ja Liis Todesk. Ajalehereklaami kategoorias osalevad eestlannad said konkursiülesande teada alles eile ning tänase päeva jooksul tuleb neil vähktõve probleemistikuga tegelevale Briti heategevusorganisatsioonile McMillan välja nuputada kahe lehekülje suurune ajalehereklaami, mis tooks McMillani veebilehele võimalikult palju uusi potentsiaalseid annetajaid. Piia ja Liis peavad kavandama oma võistlustöö korraldajate poolt antavas arvutis, kuhu ei tohi isegi oma mälupulka sisse pista - nii tahetakse kõikidele võistlejaile anda võrdsed starditingimused. Kell kukub täna õhtul kell 20.00. Edasine on juba žürii otsustada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles