ERGO sulgeb 18 kontorit ja koondab 46 töötajat

Kaja Koovit
, majandustoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ergo Kindlustus.
Ergo Kindlustus. Foto: Peeter Langovits

ERGO Insurance SE sulgeb 18 kontorit ning koondab 46 müügispetsialisti, ettevõte esitas täna töötukassale töölepingute kollektiivse ülesütlemise taotluse.

ERGO Baltikumi juhatuse liikme Maarika Liivamäe sõnul koondatakse maksimaalselt 46 inimest, lõplik töökohtade vähendamise arv selgub kõigi müügistruktuuri reformi puudutavate töötajatega peetavate läbirääkimiste käigus.

Liivamäe sõnutsi toimuvad  Baltikumi kindlustusturul tervikuna arengud, millega kõik seltsid peavad arvestama. «Kliendid on muutunud teenusepakkujate suhtes nõudlikumaks, teadlikumaks ja valivamaks. Rahvusvaheliste finantsturgude madalad intressimäärad sunnivad kindlustusseltse suunama oma fookuse rohkem kindlustusriskidele. Seltsid püüavad parandada oma tehnilisi tulemusi, pöörates suuremat tähelepanu hindadele ja tegevuskuludele. Ka vaadatakse kriitilise pilguga üle nii oma kontorivõrk kui ka sisemise toimimise efektiivsus,» rääkis Liivamäe.  

Kevadel alustatud reformi käigus vähendas ERGO Liivamäe sõnutsi müügiorganisatsiooni kesktaseme juhtide arvu poole võrra ja lähikuul plaanitakse vähendada ka kontorites töötavate müügispetsialistide töökohtade arvu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles