Von Krahl rajas huvitavaima rattaparkla

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgratturid Tartus Riia mäel.
Jalgratturid Tartus Riia mäel. Foto: Margus Ansu

Algatus Eesti Rattarikaks kuulutas eile Tallinnas Raekoja platsis välja rattarikkaima asutuse konkursi võitjad, huvitavaima lahendusega parkla oli Von Krahli teatril.


«Soovisime selgitada välja meile saadetud info ja näidete põhjal asutus, mis on kõige enam panustanud rattakultuuri arendamisse nii töötajate kui klientide tarbeks. Seekordsel konkursil valisime välja mitu rattasõbralikku asutust, mis väärivad tunnustamist erinevate rattasõbralike tegude eest,» rääkis Eesti Rattarikkaks koordinaator Maario Laas.

Rattasõbraliku asutuse konkursil pälvisid tunnustuse:
1. Von Krahli Teater - kõige julgemalt linnaruumi muutva ja rattakasutust propageeriva parklalahenduse eest;
2. Eesti Rahvusringhääling - algatusega kõige innukamalt kaasa tulnud asutus, mis rajas rattaparklaid nii töötajate kui klientide tarvis ning innustas ERRi töötajaid kasutama rattaid igapäevastel linnasisestel sõitudel;
3. Skype - hea turvalise rattaparkla rajamise eest nii oma töötajatele kui ka klientidele;
4. Tammelinna gümnaasium - Eesti rattarikkaim kool, mis usinalt juurutab järeltulevatesse põlvedesse väntamiskihku;
5. Eesti Post - kasutab üle Eesti kõige usinamalt ametirattaid;
6. Tallinna Vesi - rattasõbraliku mõtteviisi propageerimise eest oma töötajatele.

Algatus Eesti Rattarikkaks eestvedajad loodavad, et toimunud konkurss innustab ka teisi ettevõtteid rattakultuuri rohkem panustama, soetades töötajatele ametirattaid, rajades rattaparklaid ning kompenseerides rattakasutust võrdselt autokasutusega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles