Elektriraudtee töötajad saavad 6-protsendilise palgatõusu

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elektriraudtee uute rongide esitlus. 2014. aastal sõidavad kõikidel diiselrongiliinidel sellised rongid.
Elektriraudtee uute rongide esitlus. 2014. aastal sõidavad kõikidel diiselrongiliinidel sellised rongid. Foto: Mihkel Maripuu

Elektriraudtee ja Eesti Raudteelaste Ametiühing sõlmisid uue kollektiivlepingu, mille raames vaadati üle tulemustasude süsteemid, kaasajastamaks ja viimaks need vastavusse uueneva reisirongiliiklusteenusega. Vastavalt kokkuleppele tõusevad ettevõtte töötajate põhitöötasud keskmiselt kuus protsenti.

Elektriraudtee juhatuse esimehe Andrus Ossipi sõnul säilitatakse kollektiivlepingus ka senised erinevad soodustused kõikidele töötajatele.

Uus kollektiivleping sõlmiti kehtivusajaga kuni järgmise aasta lõpuni ning puudutab kõiki Elektriraudtee AS töötajaid. Kollektiivlepingu allkirjastasid Elektriraudtee juhatuse esimees Andrus Ossip ning Eesti Raudteelaste Ametiühingu usaldusisik Elektriraudtees Tatjana Kuznetsova.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles