Eesti Post lõpetas kauge Kasahstani äri

Kristina Traks
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aavo Kärmas.
Aavo Kärmas. Foto: Mihkel Maripuu

Aastaid tagasi rääkisid Eesti Posti juhid suure õhinaga laienemisest Kasahstani, kus pidi olema vaat et imedemaa. Tänaseks on projekt lõppenud.

Eesti Posti juht Aavo Kärmas ütles, et osalus Kasahstani projektis müüdi eelmise aasta sügisel ja Eesti Post lõpetas kauge äri. «See maa pole mitte ainult kilomeetritelt kauge koht, vaid ka paljudes muudes aspektides meie jaoks liiga kauge» selgitas Kärmas. «Selline äri nõuab paratamatult pidevat tähelepanu ja arendamist, kuid me leiame, et mõistlikum on keskenduda Balti riikidele, sest siin on meie koduturg. Väljusime Kasahstani ärist kahjusid kandmata.»

Eesti Posti tütarfirmal Eesti Elektronpostil oli Kasahstanis kolmandiku suurune osalus Kasahstani Postiga loodud ühisfirmas. Idee oli pakkuda Kasahstanis sama teenust, mida Eesti Elektronpost pakub ka siinmail ehk elektroonilise teabe paberkandjale panemist ja postitamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles