ABB võitis 140 miljoni dollarilise hanke Mehhikos

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ABB tehas Jüris.
ABB tehas Jüris. Foto: Küllike Rooväli.

Energeetika- ja automaatikatehnoloogia kontsern ABB võitis Mehhiko riikliku energiaettevõtte 140 miljoni dollari suuruse hanke alajaamade rajamiseks ja reaktiivvõimsuse kompenseerimisseadmete SVC tarnimiseks.


Uued seadeldised aitavad Mehhiko riiklikul energiaettevõttel rahuldada kasvavat nõudlust elektrienergia järele riigis ja parandada võrgu töökindlust. Ettevõte teenindab umbes 80 miljonit inimest, elektrienergia toodangu aastane kogumaht on 50 000 megavatti.

«Meie lahendused võimaldavad parandada elektriga varustamise turvalisust ja töökindlust Mehhikos,» märkis ABB elektrisüsteemide divisjoni juht Peter Leupp.

ABB on ülemaailmne tehnoloogialiider energeetika ja automaatika valdkonnas, mille klientideks on infrastruktuuri- ja tööstusettevõtted. Kontsern annab tööd ligi 120 000 inimesele sajas riigis.

Eestis tegutseb ABB alates 1992. aastast, ettevõtte mahukaimad tegevusvaldkonnad on tuulegeneraatorite ja sagedusmuundurite tootmine, ülekandevõrkude ja jaotusalajaamade projektide elluviimine ning täishooldusteenuse pakkumine tööstusklientidele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles