G4Si kontserni juht astus pärast järjestikuseid ebaõnnestumisi tagasi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
G4Si juht Nick Buckles astus tagasi.
G4Si juht Nick Buckles astus tagasi. Foto: REUTERS TV

Briti turvafirma G4S, mis on G4S Eesti emafirma, teatas, et nende juht Nick Buckles astub pärast mitmeid ebaõnnestumisi tagasi.

Nick Bucklesile sai saatuslikuks ettevõtte suutmatus tagada turvalisus eelmise aasta Londoni olümpiamängudel ja ebaõnnestumine Taani koristusfirma ISS ülevõtmisel, kirjutas The Telegraph.

Bucklesi kaheksa aastat kestnud juhtimise all on G4Si aktsia kõrgustesse tõusnud ning ettevõte laienenud 125 riiki, kuid temaga seoses jäädakse mäletama tõenäoliselt siiski viimase pooleteise aasta jooksul ettevõttega seotud skandaale.

Eelmisel aastal ei suutnud G4S tagada Londoni olümpiamängudele piisavalt turvamehi ning appi pidi tulema sõjavägi. Tema 2011. aastal tehtud ootamatu avaldus ISSi ülevõtmise alustamiseks vähendas aga tõsiselt investorite usaldust. Tehing jäigi tegemata.

Viimaseks piisaks sai analüütikute hoiatus, et G4Si tänavune kasum saab olema väiksem kui oodatud ning vaid paar päeva enne G4Si iga-aastast üldkoosolekut teatas Buckles ettevõtte juhi kohalt lahkumisest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles