Soome suusaäss avab Ontikal külalistemaja

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalle Palander
Kalle Palander Foto: SCANPIX

Ontika mõisas avab sel nädalavahetusel uksed perehotell ja kohvik, mille külastajad satuvad justkui pereringi, sest slaalomi maailmameister Kalle Palander on end oma perega sealsamas sisse seadnud.

Ontika mõisa saja-aastane teenijatemaja, mida on varemgi majutusasutusena kasutatud, on saanud uute omanike käe all põhjamaiselt helge ja šiki sisekujunduse, kirjutab Põhjarannik.

Riina-Maija Palander rääkis Põhjarannikule, et on B&B tüüpi külalistemaja käekäigu suhtes optimistlik, sest soomlastele on Ida-Viru uus ja avastamata sihtkoht. Vähetähtis pole ka see, et pererahva nimi müüb: Kalle Palander on Soome edukaim meesmäesuusataja, kes tuli 1999. aastal maailmeistriks slaalomis ja on võitnud 14 maailmakarikaetappi.

«See on nagu koduhotell: me ise elame siin, meie lapsed jooksevad õue peal ringi ja joome hommikukohvi koos külalistega,» ütles perenaine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles