Leht: Tööandjate keskliidu juhiks saab Toomas Tamsar

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Tamsar
Toomas Tamsar Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Tööandjate keskliit valib tänasel koosolekul Tarmo Kriisi asemele uut juhti. Äripäevale kinnitas mitu inimest, et volikogu ette astub ainsa kandidaadina Jüri Käo endine alluv Toomas Tamsar.

Tööandjate keskliidu juhi ametikohale kandideeris kolmkümmend inimest. Nendest valiti esialgu välja kümme, siis kaks ja lõpuks jäi sõelale ainult üks, kes astub täna volikogu liikmete ette, kirjutas Äripäev.

Tööandjate keskliidu volikogu esimees Jüri Käo ütles, et ei saa sel teemal rääkida. «Uut juhti valitakse volikogu eestseisuse otsuse alusel ning presenteerime seda homme,» ütles Käo eile. «Meil on kokkulepe, et enne me kandidaadi nime ei avalda,» vastas ta küsimusele, kas uueks juhiks saab Toomas Tamsar.

Kandidaat Toomas Tamsar oli napisõnaline. «Ma hea meelega neid teemasid telefoni teel ei kommenteeriks,» ütles ta tööandjate keskliidu juhikonkursi kohta.

Pikemat lugu loe Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles