Ergo kasum Balti riikides kasvas esimeses kvartalis 228 000 euroni

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ergo Kindlustuse esindus.
Ergo Kindlustuse esindus. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

ERGO teenis 2013. aasta esimeses kvartalis Balti riikides 228 000 eurot kasumit ehk 62 200 eurot rohkem kui eelmise aasta samal perioodil, teatas ettevõte.

ERGO sõlmis 2013. aasta esimeses kvartalis Balti riikides kindlustuslepinguid ligikaudu 39 miljoni euro väärtuses, mis tähendas 4,1 protsendi suurust kasvu. Esimeses kvartalis maksti ERGO Balti riikide klientidele välja eelmise aasta sama perioodiga võrreldes 15,5 protsenti rohkem kindlustushüvitisi kogusummas 22,8 miljonit eurot.

ERGO Balti riikide tütarettevõtted – ERGO Valgevenes, ERGO Invest ja ERGO Funds – teenisid kasumit üle 346 000 euro, mis tähendas kasumi suurenemist ligi 70 protsenti. Valgevenes kogus ERGO kindlustusmakseid 1,9 miljonit eurot.

2012. aastal ulatusid ERGO Baltimaade seltside kindlustusmaksed 150,2 miljoni euroni. Eelmisel aastal maksti Balti riikide klientidele välja üle 96,3 miljoni euro kindlustushüvitisi.

Balti riikides tegutsevad ERGO seltsid kuuluvad ERGO gruppi, mis on Euroopa üks suurimaid kindlustusseltse. Maailmas on ERGO esindatud rohkem kui 30 riigis, peamiselt Euroopas ja Aasias.

ERGO kuulub Munich Re’sse, mis on üks maailma juhtivatest edasikindlustuse pakkujatest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles