Sony jõudis varade müügi abil üle viie aasta kasumisse

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sony logo
Sony logo Foto: SCANPIX

Sony teatas, et tänu kinnisvara ja aktsiate müügile jõudis ettevõte oma finantsaasta neljandas kvartalis 948,5 miljoni dollari suurusesse kasumisse, kirjutab Wall Street Journal.

Jaanuarist märtsi lõpuni teenitud pea miljardi dollari suurune puhaskasum oli eelmise kolme kvartali kahjumite katmiseks enam kui piisav, mis tähendab, et Sony sai üle viie aasta teatada kasumisse jõudmisest ka aastases lõikes. Plusspoolele jäädi kokkuvõttes 435 miljoni dollariga.

Selleks, et sellise tulemuseni jõuda, oli Sony sunnitud lisaks massilistele koondamistele maha müüma oma New Yorgis asunud USA peakorteri hoone, mitmed Tokyos asuvad büroohooned ning ka osa meditsiiniteenuste ettevõtte M3 aktsiatest.

Käimasolevaks finantsaastaks ennustab Sony 76 miljardi dollari suuruse käibe juures 505 miljoni dollarini ulatuvat puhaskasumit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles