Saarlased nurisevad Tallinna ehitusfirma odavpakkumiste üle

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehitushinna liiga madal hind tekitab kahtlust töö kvaliteedis.
Ehitushinna liiga madal hind tekitab kahtlust töö kvaliteedis. Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna ehitusfirma Facio Ehituse AS teeb Saare maakonna ehitushangetel teistele püüdmatult madala hinnaga pakkumisi, tekitades konkurentides pahameelt ja tellijates nõutust.

Facio Ehituse pakkumused on jäänud madala hinna poolest konkurentidele ületamatuks Kallemäe kooli, Muhu sotsiaalkeskuse ja Leisi keskkooli suurremondi hankel, kirjutab Oma Saar.

Facio Ehituse juhatuse liige Ülo Older kinnitas, et ettevõte kasutab ausaid võtteid ja arvas, et ebaausaks võib pidada hoopis odavaima pakkumise teinud ettevõtte jõuga kõrvale lükkamist.

Nii otsustas Leisi vald Facio odavaimale hinnale vaatamata sõlmida keskkooli ehitustööde lepingu kohaliku ehitusettevõttega Primus PR ja tunnistas Facio pakkumuse mittevastavaks, sest see olevat põhjendamatult odav.

«Kriisi algusest saadik on Facio üle Eesti objekte odava hinnaga noppinud ja praegu ei ole veel teada, milliseks võib selle töö kvaliteet tulevikus osutuda,» lausus Leisi valla ehitusspetsialist Ahto Saar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles