Energiaturg.ee avas soodsad elektripaketid kõigile tarbijatele

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elektrilepingu on uue lepingu vastu teise müüja juures vahetanud ligi 18 000 tarbimiskohta.
Elektrilepingu on uue lepingu vastu teise müüja juures vahetanud ligi 18 000 tarbimiskohta. Foto: Toomas Huik

Sõltumatu hinnavõrdlusportaal Energiaturg.ee valis elektripaketi ja –müüja vahetuskampaania Energiatunnel raames osalenud elektrimüüjate tehtud pakkumistest välja kõige soodsamad paketid, mille seast on müüjatega kokkuleppe tulemusena võimalik kuni 30.aprillini valida endale sobiv elektripakett lisaks kampaaniaga liitunutele nüüd ka kõigil teistel era- ja äritarbijatel.

Energiatunneli elektripakettide pakkumised kehtivad vaid 30. aprillini 2013, mistõttu peaksid tarbijad kiirustama oma praeguse elektripaketi ja Energiatunneli pakutava elektrihinna võrdlemisega, mida saab teha portaali iseteeninduskeskkonnas,  ütles Energiaturg.ee juhtiv analüütik Pirmin Tamm.

Tamme sõnul tasub kõigil tarbijatel oma tänast ostuhinda Energiatunneli pakutavaga võrrelda, kuna valdav osa tarbijaid on personaalsete pakkumiste küsimise asemel sõlminud oma elektrilepingud avalike hinnakirjade põhjal, mille keskmistest paketihindadest on Energiatunneli elektripaketid ka avatud turul seni soodsaimad.

Energiatunneli raames sõlmitav uus elektrileping saaks hakata kehtima 1. juunist 2013. Vana elektrilepingu saab vajadusel samuti lõpetada otse Energiaturg.ee portaali iseteeninduskeskkonnas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles