EVEA uueks presidendiks valiti Kersti Kracht

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väikeste ja keskmiste ettevõtete käekäigu eest hoolitseb Eestis EVEA, mille president on Kersti Kracht.
Väikeste ja keskmiste ettevõtete käekäigu eest hoolitseb Eestis EVEA, mille president on Kersti Kracht. Foto: Peeter Langovits

Eesti Väike- ja Keskmiste Ettevõtjate Assotsiatsioon (EVEA) valis 25. aprillil üldkoosolekul oma kõrgeimaks esindajaks senise volikoguliikme ja aktiivse ärinaise Kersti Kracht´i. Asepresidentideks valiti Marina Kaas (ManNet Partners Baltics OÜ) ning Jako Laanemägi (Advokaadibüroo Glikman, Alvin ja Partnerid). Uuenes ka üle poole EVEA volikogu koosseisust.

«EVEA on seisnud väikeettevõtjate huvide eest 25 aastat. Täna vajab EVEA värsket verd ja uut energiat restardiks. Meil, erinevalt teistest üleriigilistest organisatsioonidest, on tavaks üsna kiire juhtpersoonide roteerimine ja see on organisatsioonile ainult kasuks,» lausus EVEA senine president ja üks asutajatest Marina Kaas oma ettekandes üldkogule.

EVEA uue presidendi Kersti Krachti sõnul on EVEA kui organisatsiooni lähituleviku tähtsaimateks ülesanneteks on võimalikult paljude väikeettevõtjate koondamine enda ridadesse, et ühine hääl oleks mõjusam, ning väga aktiivne töö Eesti ärikeskkonnaga, mis hakkab kaotama oma atraktiivsust võrreldes lähinaabritega. «Siin peavad ettevõtjad olema aktiivsed kaasarääkijad, et ettevõtluse keskkonda parendada,» lausus ta.

Kersti Kracht, osaühingute Kermon ja Kermon Hekta juhatuse liige, on EVEA teatel suure ettevõtlus- ja mittetulundussektori kogemusega ning tugeva sotsiaalse närviga ettevõtja. Muu hulgas juhtis ta aastaid Eesti Naisettevõtjate Liidu tegevust, on olnud mitu aastat EVEA volikogus ning varem olnud ka EVEA asepresident. Kersti Kracht on ettevõtjana tegutsenud alates 1987. a.

Assotsiatsiooni volikogu jätkab senise 11 liikme asemel 13-liikmelisena ning volikogu liikmete hulka valiti uute tegijatena Jako Laanemägi (Advokaadibüroo Glikman, Alvin ja Partnerid), Andres Arrak (Endaur OÜ), Kaarel Kais (Advokaadibüroo Rödl ja Partner), Liina Veskimägi (Eesti Rahvakunsti ja Käsitöö Liit ning Vildiveski OÜ), Signe Sarah Arro (Pilguse Mõis OÜ ja MTÜ Eesti Maaturism), Enn Laansoo (NN Arendus OÜ ja Paldiski Ettevõtjate Liit) ning Merike Mätas (Mahekaup OÜ). Volikogus jätkavad Marina Kaas (ManNet Partners Baltics OÜ), Silva Tomingas (TEA Kirjastus AS), Sven Sester (Baltic Real Investments OÜ), Rainer Miltop (Multi Marger AS) ja Heiki Mikomägi (Efekt AS).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles