Ettevõtluse Sõber 2012 on kõik Eesti ettevõtjad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EVEA president Marina Kaas peab Tallinna müügimaksu kohatuks ja ettevõtteile üle jõu käivaks.
EVEA president Marina Kaas peab Tallinna müügimaksu kohatuks ja ettevõtteile üle jõu käivaks. Foto: Peeter Langovits

Vastavalt EVEA volikogu otsusele omistati «Ettevõtluse sõber 2012» tiitel kõikidele Eesti eraettevõtjatele, kes on aidanud Eesti riigil püsida ja areneda, elada läbi kriise, luua töökohti, siseneda edukalt rahvusvahelistele turgudele ja luua meie riigist positiivne kuvand kogu maailmas.

EVEA president Marina Kaas tõdes: «Sellel aastal oli päris raskeks ülesandeks leida isik või institutsioon, kelle roll ja panus ettevõtluse edendamisse oleks eriliselt silma paistnud. Samas on 2012 aastal täitunud 25 aastat Eesti eraettevõtluse taastekest, mida võiks pidada väga oluliseks ja märgiliseks daatumiks. Selle tähistamiseks otsustas EVEA volikogu pärjata Ettevõtluse Sõbra tiitliga kõiki Eesti eraettevõtjaid, sest leiame, et nende endi roll meie tänase majandussüsteemi kujunemisel on väga suur».

EVEA on 1988. aastal loodud Eesti väikeste ja keskmiste ettevõtjate esindusorganisatsioon, mille eesmärgiks on kaitsta väike- ja keskmiste ettevõtjate huve ning tugevdada oma liikmete konkurentsivõimet.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles