Marks&Spenceri teine pood avatakse Kristiines?

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dusan Mrozek avas 7. mail Tallinnas Marks & Spenceri poe.
Dusan Mrozek avas 7. mail Tallinnas Marks & Spenceri poe. Foto: Mihkel Maripuu

Briti kaubandusketi Marks&Spenceri teine pood Tallinnas võidakse avada Kristiine Kaubanduskeskuses. Uues poes oleks lisaks riietele ka toidukaubad.


Kuigi ei Kristiine keskuse juht Allan Remmelkoor ega Marks&Spenceri brändijuht Joanna Pintal taha poe kolimist Kristiinesse kinnitada, on võimalus, et pood sinna tuleb.

«Marks & Spenceri rahvusvaheline brändijuht Joanna Pintal edastas, et kuna leping Kristiine keskusega ei ole allkirjastatud, siis praegu ei ole võimalik uue poe avamist kinnitada ega täpset avamisaega avaldada,» teatas ketti esindav suhtekorraldaja.

M&Si Balti äride juht Dusan Mrozek märkis mai alguses, et ketil on plaanis Tallinnas veel laieneda ning seda tehakse mõnda kaubanduskeskusesse. Uuele pinnale pidavat tulema ka toidupood, mis tähendab, et kaubanduspind peaks olema tunduvalt suurem kui 1500-ruutmeetrine Rocca al Mare keskuses. Seega saaks Kristiine Keskus endale väärt rentniku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles