Facebook Home´i laeti esimese kümne päevaga alla vaid 500 000 korda

Kalev Aasmäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Facebook Home´i rakendus
Facebook Home´i rakendus Foto: SCANPIX

Esimese kümne päevaga laaditi Facebooki Home nutirakendust Google Play rakendustepoest alla vaid 500 000 korda, mis hoolimata seda toetavate telefonimudelite vähesusest ei näita kasutajate erilist huvi suhtlusvõrgustiku uue kasutajaliidese vastu, kirjutab Techcrunch.

Facebooki miljardilist kasutajaskonda silmas pidades ei ole Home´i allalaadimiste arv just eriti märkimisväärne ning tegu ei ole ka kõige populaarsemate rakenduste hulka pürgiva appiga - näiteks Instagramil kulus  viie miljoni allalaadimiseni jõudmiseks ainuüksi Androidi seadmete puhul ainult kuus päeva.

Samas on Facebook Home´i allalaadimiste suhteliselt tagasihoidlik arv põhjustatud mingil määral ilmselt ka seda toetavate telefonimudelite vähesusest - praegu saab seda ametlikult kasutada vaid Samsung Galaxy S III, Galaxy Note II, HTC One X, and the HTC One X+ ning HTC First seadmetel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles