Kuidas saada Facebook Home´i oma Androidi seadmele?

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Facebook Home´i rakendus
Facebook Home´i rakendus Foto: SCANPIX

Kuigi maailma populaarseima sotsiaalvõrgustiku uus rakendusliides Facebook Home on Google Play veebipoes saadaval juba eelmise nädala lõpust, saab seda installeerida vaid mõnele valitud  telefonimudelile. Juba aga on loodud viisid, kuidas panna liides tööle ka teistes Androidi seadmetes.

Techcrunch kirjutab, kuidas portaali MoDaCo asutaja Paul O´Brien leidis ülilihtsa viisi, kuidas saada Facebook Home pea igasse Androidi seadmesse. Nimelt lõi ta rakendusele väikese tarkvaralisa, mille installeerimisel kaob rakendusel huvi selle vastu, millist Androidi seadet täpsemalt kasutatakse.

Selleks, et siit seda Facebook Home´i mitteametlikku versiooni edukalt enda nutiseadmesse laadida, tuleb selle turvalisussätetes lubada kolmanda osapoole rakenduste installeerimine ja eemaldada olemasolevad Facebooki rakendused.

Kuna tegu ei ole ametliku versiooniga, toimub rakenduse installeerimine iga kasutaja omal vastutusel.

Techcrunchi ajakirjanike sõnul on muudetud versioonil küll mõned puudused, näiteks läks kauem Facebooki sõnumite saatmisega, kuid samas annab see rakendusest hea ülevaate ka neile, kes ei oma praegust Home´i ametlikku versiooni toetavaid nutiseadmeid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles