Londoni finantssektori vabade töökohtade arv kasvas veerandi võrra

Gert D. Hankewitz
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Londoni finantssektori vabade töökohtade arv kasvas veerandi võrra.
Londoni finantssektori vabade töökohtade arv kasvas veerandi võrra. Foto: SCANPIX

Euroopa finantspealinna Londoni rahandussektori vabade töökohtade arv kasvas esimeses kvartalis veerandi võrra, kuna ettevõtted suurendavad oma riskijuhtimise osakondi, et regulaatoritele meele järgi olla.

Vabade töökohtade arv kasvas City'na tuntud Londoni piirkonnas 5859 töökohalt 7308ni, kirjutab Bloomberg, toetudes värbamisfirma Morgan McKinley andmetele. Samas langes vabade töökohtade arv märtsis eelmise kuuga võrreldes seitsme protsendi võrra.

Morgan McKinley tegevjuhi Hakan Enveri sõnutsi on ettevõtete seas suur huvi inimeste palkamiseks ning värbamisprotsess on ka tänu varasemate takistuste kadumisele libedam.

Rahvusvahelised seadusandjad on viimasel ajal ilmsiks tulnud finantsskandaalide tõttu käskinud pankadel tugevdada riskijuhtimist ning järelevalvet. Pihtide vahele on võetud pangad nagu UBS ja Barclays, kus on esinenud petvaid maaklereid ning intressidega manipuleerimist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles