1Partner Kinnisvaras vahetuvad juhid

Kristina Traks
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
1Partner
1Partner Foto: Internet

1Partner Kinnisvara valis uueks juhatuse liikmeks arendusjuhi Sven Olevi ning kommertskinnisvaraga tegelevat tütarettevõtet hakkab juhtima suurosanik Tanel Tarum.

Tanel Tarumi sõnul on tema eesmärk tuua ettevõttesse värsket hingamist ja tõsta turuosa suurima mahu ja potentsiaaliga ärikinnisvara valdkonnas. «1Partner grupp on kasvanud 70 töötajani ja mitme uue ärisuuna koordineerimine nõuab omanikelt rohkem tööd kui kunagi varem,» ütles Tarum «1Partner Kinnisvara senine juht Aivo Hallist jätkab Kommertskinnisvara juhatuse esimehena ning keskendub Vene suunale. Lisaks suurendasime ettevõttes ka soome konsultantide arvu.»

Elamispindade vahendamisega tegeleva 1Partner Kinnisvara tegevjuhi ja partnerina jätkab ettevõte teine osanik Martin Vahter. 1Partner Kinnisvaraga liitus elamispindade grupi juhina Mihkel Oiderma, kel on kogemus nii kinnisvara- kui koolitusvaldkonnast.

1Partner grupi ettevõtted – 1Partner Kinnisvara, 1Partner Kommertskinnisvara ja 1Partner Ehitus põhiomanikud on Tanel Tarum ja Martin Vahter.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles