Eesti Forbesi väljaandja läks tööle Eesti Posti divisjonijuhiks

Kristina Traks
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaur Lohk
Kaur Lohk Foto: Erakogu

Logistikaettevõtte kõige kiiremini arenevat haru infologistikat hakkas juhtima Kaur Lohk, kes viimati juhtis majandusajakirja Forbes välja andvat kirjastust SK Media Eesti OÜ.

«Lohki kasuks rääkis tema senine rahvusvaheline töökogemus infologistikavaldkonnas ning uuendusmeelne visioon Eesti Posti tulevikuplaanide kohta,» kommenteeris juhatuse liige Mait Sooaru.

Lohk on varasemalt töötanud erinevates IT ja internetiäri ettevõtetes nagu TD Baltic, Rate Solution ning All World Media, mis on hõlmanud globaalset tootearendust ja uutele turgudele sisenemise planeerimist. Viimase aasta on ta juhtinud majandusajakirja Forbes välja andvat kirjastust SK Media Eesti OÜ.

Lohki sõnul pakub Eesti Post talle uut väljakutset. «Minu jaoks on töö Eesti Postis uus põnev proovikivi. Saan rakendada oma senist töökogemust välisturgudele laienemise ja tootearenduse valdkonnas, mis on ka Eesti Postis hetkel aktuaalsed teemad,» ütles Lohk.

Tema hinnangul on Eesti Post heal positsioonil äri laiendamiseks rahvusvaheliselt. «Leian, et Eesti Postil tuleks veelgi jõulisemalt edendada e-teenuseid, et pakkuda innovaatilisi lahendusi nii Eestis kui kaugemal,» märkis ta. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles