Baltika müük kasvas märtsis 3 protsenti

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Baltika juht Meelis Milder Baltika moehooaja avamise moeshow 30. jaanuaril.
Baltika juht Meelis Milder Baltika moehooaja avamise moeshow 30. jaanuaril. Foto: Jelena Rudi

Baltika märtsi konsolideeritud müügitulu oli ligi 4,3 miljonit eurot ehk mullu sama aja tulemusest kolm protsenti rohkem, teatas ettevõte börsile.

Baltika märtsi konsolideeritud jaemüük ulatus 3, 989 miljoni euroni, mis on 5 protsenti enam kui eelmise aasta samal perioodil.

Jaemüük kasvas Eestis 13 protsenti, Leedus 7 protsenti ja Lätis 6 protsenti. Ukrainas vähenes müük 4 protsenti ja Venemaal 3 protsenti võrreldes eelmise aasta sama perioodiga.

Hulgi- ja e-poe müük jäi eelmise aasta märtsiga võrreldes samale tasemele.

Baltikal oli märtsi lõpu seisuga 112 kauplust müügipinnaga 22 188 m², kuu keskmine müügipind vähenes 1% võrreldes eelmise aasta sama perioodiga.

Esimese kvartali kokkuvõttes oli ettevõtte müügitulu 13,2 miljonit eurot ehk neli protsenti mullu sama aja tulemusest rohkem.  Jaemüük oli seejuures 12 ,267 miljonit eurot (+6 protsenti) ja hulgi- ja e-poe müük 879 000 eurot (+4 protsenti).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles