Elektroonikatootja Incap kärpis Kuressaare tehases tööaegu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Incapi Kuressaare tehas.
Incapi Kuressaare tehas. Foto: Incap

Majandusraskustes Soome elektroonikatootja Incap vähendas kokkuhoiuks lisaks varasematele koondamistele Kuressaare tehases ka allesjäänud töötajate töötunde.

«Oleme vähendanud töötunde kogu personalil – nii kontoritöötajatel kui ka detailide komplekteerijatel,» kinnitas Incapi korporatsiooni kommunikatsioonijuht Hannele Pöllä Saarte Häälele.

Tööaja vähendamine tähendab kommunikatsioonijuhi sõnul Incapi Kuressaare tehase töötajaile seda, et vähemalt kaks kuud – aprillis ja mais – on siinne tehas reedeti suletud.

Saarte Hääle andmeil on seoses tööaja vähendamisega vähendatud ka palkasid. Seda väidet Pöllä ei kinnitanud, kuid ei lükanud ka ümber. «Ühtlasi on otsustatud, et kogu personal puhkab tänavu suvel ühel ja samal ajal, mis tähendab, et tehas on suletud 15. juulist 28. juulini,» ütles Hannele Pöllä.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles