New Yorgis esitleti uut Samsung Galaxy S4

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samsung Galaxy S4
Samsung Galaxy S4 Foto: SCANPIX

Kuigi äsja New Yorgis esitletud Samsung Galaxy S4 on oma eelkäijaga võrreldes nii riistvara, kui ka tarkvarafunktsioonide poolest kindel samm edasi, ei suutnud nutitelefon millegi täiesti uudsega üllatada.

Samsungi kauaoodatud uus lipulaev kasutab viimast Android 4.2.2 Jelly Bean platvormi ning mitmeid uudseid tarkvaralahendusi nagu silmadega ekraani juhtimine ning puldijuhtimisrakendus.

Võrreldes Galaxy S3-ga on telefoni disain peaaegu identne, ekraani diagonaal on venitatud viie tolli peale ning selle lahutusvõime on 1080 x 1920 pikslit, mis teeb pikslitiheduseks umbes 441 ppi-d.

Telefon on 7,9 mm õhuke ning kaalub 130 grammi.

Galaxy S4 protsessor tuleb kahes variandis - 1.9 GHz taktsagedusega neljatuumaline ning 1,6 GHz taktsagedusega kaheksatuumaline. Millistel turgudel millist protsessorit telefon kasutama hakkab, ei ole veel teada.

Aku mahutavus on 2600 mAh-ga eelkäijast suurem ning tagaküljel ja esiküljel asuvad kaamerad on vastavalt 13 MP ja 2MP, mis annavad samuti S3-le silmad ette.

Tele2 teatas, et Samsungi ja Tele2 vahel sõlmitud lepingu kohaselt jõuab Samsungi nutitelefonide uus lipulaev Galaxy S4 Eestis müügile juba aprilli keskpaigaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles