Tööandjate keskliidu volikogu valis uueks esimeheks Jüri Käo

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tööandjate keskliidu volikogu valis täna esimeheks senise aseesimehe Jüri Käo. Teine kandidaat oli senine esimees Enn Veskimägi, kes on volikogu tööd juhtinud alates 2004. aastast, seisab liidu veebileheküljel avaldatud infos.

Tallinna Kaubamaja esindajana volikokku valitud Jüri Käo on keskliiduga olnud pikalt seotud. 1997–2001 oli ta keskliidu ühe eelkäija, Eesti Tööandjate ja Tööstuse Keskliidu juhatuse esimees ja 2002–2004 tööandjate keskliidu juhatuse esimees. Alates 2007 on ta olnud volikogu aseesimees.

Jüri Käo on NG Investeeringute üks omanikke ja juhatuse esimees, Eesti Energia nõukogu esimees. Ta kuulub veel ka Eesti Kaubandus-Tööstuskoja juhatusse.

Aseesimeesteks valis volikogu Andres Haameri, Valdo Kalmu, Kati Kusmini, Mati Polli ja Meelis Virkebau.

23 majandusharuliitu ja 85 ettevõtet koondav tööandjate keskliit esindab 1500 Eesti tööandja huve suhetes seadusandliku võimu, täitevvõimu ja ametiühingutega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles