Eesti Post avas kolm uut frantsiisipostkontorit

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Mai algul avas Eesti Post uued frantsiisipostkontorid Neeme ja Viisu raamatukogus ning Lokuta kaalumajas.


Neeme ja Viisu raamatukogus osutab postiteenuseid raamatukogu töötaja vallavalitsuse ning Eesti Posti vahel sõlmitud frantsiisilepingu alusel, Lokutas pakub teenust kohalik ettevõtja.

«Postipunktid asuvad kohaliku elukeskkonna südames - raamatukogus ja kaalumajas. See on heaks näiteks, kuidas piirkonnaelu uute algatuste ja ettevõtlikkusega edendada,» ütles postiteenuste divisjoni juht Jaan Vainult.

Väikestes kohtades nagu Neeme, Lokuta ja Viisu on koostöö omavalitsuse ja kohalike ettevõtjatega pea ainus võimalus säilitada postiteenuste osutamist.

Frantsiisikontoris pakutakse kõiki teenuseid ja kaupu, mis on vajalikud saadetiste edastamiseks. Vastu võetakse liht- ja tähtkirju, postipakke ning rahakaarte. Samuti saab tasuda makse, võetakse vastu perioodika tellimusi ning müüakse postmarke, postkaarte ja ümbrikke.

Eesti Postil on 403 postiasutust üle Eesti, neist 11 on frantsiisipostkontorid. Lähiajal on plaanis avada üle Eesti veel mitu frantsiisipostkontorit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles