Kauppalehti: välisfirmad vahetavad eestlastest juhte välja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soome konsultandi hinnangul piirdub paljude eestlastest juhtide kogemus vaid tegutsemisega pideva laienemise ja eufooria ajal, kui äri õitsemiseks polnud vaja muud kui poeuksed lahti hoida.
Soome konsultandi hinnangul piirdub paljude eestlastest juhtide kogemus vaid tegutsemisega pideva laienemise ja eufooria ajal, kui äri õitsemiseks polnud vaja muud kui poeuksed lahti hoida. Foto: Peeter Langovits.

Eestis tegutsevad välisfirmad on asunud eestlastest juhte välja vahetama, kuna neil puudub saneerimiskogemus, vahendab

Äripäev

Kauppalehtit.


Soome majandusleht tsiteerib konsultatsioonifirma MPS Balti juhti Pasi Harttuneni, kelle sõnul mehitavad juba mitmed välisfirmad ettevõtete juhatusi Eestis uute inimestega. Harttuse sõnul toimub muutus samamoodi nagu mõneski teises asjas. «Esimesena vahetatakse välja eestlased, järgmisena tulevad lätlased ja viimasena leiab muutus aset Leedus,» lisas ta.

Harttuse sõnul piirdub siinsete juhtide kogemus pideva kasvu ajal tegutsemise ja organisatsiooni kasvatamisega, kuid praegune aeg vajab otsustavaid saneerijaid ja müügimehi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles