E24 portaalis on võimalik täna vaadata idufirmade turundusseminari otseülekannet

Kalev Aasmäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ZeroTurnaroundi juht Jevgeni Kabanov (arhiivipilt).
ZeroTurnaroundi juht Jevgeni Kabanov (arhiivipilt). Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Täna ja homme toimub Tallinnas turundusseminar StartSmart! Marketing&Metrics, kus rahvusvaheliselt tunnustatud eksperdid jagavad alustavatele ettevõtjatele praktilisi nõuandeid, kuidas jõuda klientideni loodava toote või teenuse väärtuse sõnumiga. E24 teeb täna ürituse videopildist alates 12:30st otseülekande.

Tunnustatud ekspertide abiga vastatakse tänasel seminaril muuhulgas küsimustele, miks on oluline rääkida oma lugu, olla aus ja läbipaistev; mis on inbound marketing ja kuidas panna kliendid tootest või teenusest rääkima.

«Tänapäeva turundus ei ole enam Mad Men-stiilis diivanil lamamine, kuni hea idee pähe tuleb. Ideid tuleb genereerida iga päev ja seegi on alles algus. Turundajad peavad olema võimelised žongleerima mitme projektiga samaaegselt, jälgima inimeste tegevusi ning leidma parimaid viise, kuidas viia kokku tooteid ja nende tarbijaid. Tänapäeva turundus on rohkem sihikindlale tegutsemisele kui inspiratsiooni ootamisele rajatud,» ütles üks esinejatest, ZeroTurnaround asutaja Jevgeni Kabanov.

Lisaks Kabanovile kõnelevad seminari esimesel päeval kohvikus Sinilind hinnatud turunduslektor Geoff Ramm ja Euroopa saja parima tehnoloogiaärinaise hulka valitud Paula Marttila. Ramm on andnud hoo sisse paljudele kapitalipuuduses alustavatele ettevõtetele, käivitanud legendaarseid turundusideid ning nõustanud ülemaailmseid suurettevõtteid nagu Honda, Toyota ja Chrysler. Marttila on tuntud idufirmade nõustaja ja hooandja, kes muuhulgas on loonud digitaalse kirjastamis- ja tarbijaveebi lahendused Põhjamaade juhtivale meediagrupile Schibsted.

Ürituse ajakava:

12:30 Andrus Purde avasõnad
12:45 Esineb turunduslektor Geoff Ramm
13:45 Esineb idufirmade nõustaja Paula Marttila
14:30 Paus
15:15 Esineb ZeroTurnaroundi juht Jevgeni Kabanov
16:00 Esinevad John Dogru ja Hegle Sarapuu

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles