Sangari kasum kahanes mullu 25 protsenti

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lillakad särgid liinil on allhankega tehtavad kehakatted Rootsi tuntud firmale Stenströms, mille särke kannab ka Rootsi kuningas. Sangari juhatuse esimees Gunnar Kraft (paremal) ja turundusjuht Raul Saks näevad, et tulevikus allhangete osakaal firma toodangus väheneb.
Lillakad särgid liinil on allhankega tehtavad kehakatted Rootsi tuntud firmale Stenströms, mille särke kannab ka Rootsi kuningas. Sangari juhatuse esimees Gunnar Kraft (paremal) ja turundusjuht Raul Saks näevad, et tulevikus allhangete osakaal firma toodangus väheneb. Foto: Sille Annuk

Tartu rõivafirma AS-i Sangar puhaskasum oli 2012. aastal 323 185 eurot, mida on võrreldes 2011. aasta 431 936 euro suuruse puhaskasumiga 25 protsenti vähem.

Sangari pearaamatupidaja Ludmilla Helemäe ütles BNS-ile, et Sangari müügitulu oli mullu 4,6 miljonit eurot. Võrreldes tunamulluse 4,8 miljoni eurose käibega kahanes see neli protsenti.

Sangar on 27. märtsiks kokku kutsunud aktsionäride korralise üldkoosoleku, mis toimub Sangari asukohas Tartus aadressil Sõpruse puiestee 2. Üldkoosoleku päevakorras on 2012. aasta majandusaasta aruande kinnitamine, kasumijaotuse kinnitamine, audiitori nimetamine ja tasustamise määramine ning aktsiaoptsiooni programmi tingimuste kinnitamine.

Üldkoosolekul osalemiseks õigustatud aktsionäride ring määratakse seitse päeva enne koosoleku toimumist ehk 20. märtsi seisuga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles