Saab: Fiat ei ole huvi üles näidanud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Itaalia autokontsern Fiat, mis on teatanud soovist omandada USA autohiiu General Motorsi Euroopa varad, ei ole seni üles näidanud huvi GMile kuuluva Rootsi autotootja Saabi ostmise vastu, ütles täna Saabi pressiesindaja.


Eric Geers ütles AFP-le, et Fiat ei ole üks kümnest Põhja-Ameerikast, Euroopast ja Aasiast pärit potentsiaalsest kosilasest, kes on seni firmat teavitanud oma soovist Saab omandada.

«Me ei tea Fiati [võimaliku huvi] kohta,» ütles Geers AFP-le. «Muidugi teame, et Saksamaal on olnud kõnelusi, kuid mitte spetsiaalselt Saabi osas.»

Fiat teatas eile, et tahab tõusta ülemaailmseks autotootjaks, kuna soovib osta nii GMi Euroopa varad kui pankroti äärel USA autotootja Chrysleri.

Lisaks Saabile kuuluvad GMile Euroopas veel Opel Saksamaal ja Vauxhall Suurbritannias.

Raskustes GM on Saabi müüki pannud ja loodab selle aasta lõpuks maha müüa.

Geers ütles, et Saabi juhtkond on olnud kontaktis kümne «väga tõsise kandidaadiga» ning et võimalike kosilaste arv selle nädala lõpuks väheneb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles