Riias hakkab Peugeot’d esindama Auto Halle

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Priit Simson

Peugeot' ametlik maaletooja Eestis ning Lätis KW Bruun Baltic sõlmis edasimüügi- ja remonditöökoja lepingu Elke Gruppi kuuluva Auto Hallega, mille tulemusel avas täna Riias uksed uus Peugeot' esindus.


«Meil on hea meel, et Peugeot'd hakkab Riias esindama pikaajalise kogemusega tugev ettevõte. Praegustel ja tulevastel Peugeot' omanikel on maist alates võimalik külastada Läti moodsaimat autoesindust, tutvuda uute mudelitega ning saada kvaliteetset teenindust,» rääkis KW Bruun Baltic müügi- ja turundusjuht Rasmus Tali.

Auto Halle tegevjuht Tõnu Piirmaa ütles, et Peugeot lisandumisega saab ettevõte pakkuda oma klientidele senisest laiemat mudelivalikut. «Meie müügivalikusse kuuluvad varasemast juba Seat, Suzuki ja Hyundai ning Peugeot annab tooteportfellile kindlasti olulist lisaväärtust,» lisas ta.

Elke Grupp esindab Eestis Toyota, Lexuse, Seati, Suzuki, Hyundai, Citroeni ja Isuzu sõidukeid. Lätis on Elke Gruppi kuuluval Auto Hallel esindused Riias ning hooldus- ja müügipartnerid Valmieras, Liepajas, Ventspilsis, Daugavpilsis ja Gulbenes.

KW Bruun Baltic on Peugeot' ametlik maaletooja Eestis alates septembrist 2008. Ettevõte, millel on üle 50 aasta pikkune kogemus Peugeot' kaubamärgi turustamises, müüb Taanis, Rootsis ja Islandil kokku ligemale 50 000 Peugeot' sõidukit aastas. Selle aasta veebruarist alustas KW Bruun Baltic Peugeot' maaletoomist ka Lätis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles