Baltmani juhiks sai Pille Põldsam

Kristina Traks
, juhtimine.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pille Põldsam.
Pille Põldsam. Foto: Baltika

Jaanuari lõpust juhib Baltika Eesti tütarettevõtet Baltman OÜ Pille Põldsam, kellel on pikaajaline edukas töökogemus moe- ja rõivakaubanduses.

«Baltika brändide jaemüük Eesti turul oli möödunud aastal edukas ning müügikasv oli 11 protsenti. Kindlustamaks oma positsiooni ja leidmaks uusi kasvuvõimalusi, kaasasime Pille Põldsami kui tugeva moekaubanduse professionaali juhtima meie Eesti jaemüügimeeskonda. Baltika eesmärk on suurendada Eesti olemasolevate kaupluste kasumlikkust ning käivitada edukalt lähiaastatel avatavad uued kauplused,» rääkis Baltika turundus- ja müügidivisjoni direktor ning juhatuse liige Kati Kusmin.

Pille Põldsam vastutab Baltman OÜ jaemüügi eesmärkide kujundamise ja elluviimise, jaemüügi igapäevase operatiivse töökorralduse ning müügi- ja teenindusmeeskonna juhtimise eest.

Varem on Põldsam on töötanud enam kui kümme aastat AS Stockmann kontsernis – Seppälä Pärnu kaupluse juhataja, Seppälä Eesti piirkonnajuhi ning Seppälä Baltikumi ja Ukraina piirkonnajuhina.

Baltman OÜ on Baltika tütarettevõte, mis opereerib Eestis kokku 36 kauplust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles