Raasuke: Estonian Airi päästeplaani koostamine on lõpusirgel

Gert D. Hankewitz
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estonian Airi nõukogu esimees Erkki Raasuke ja firma juht Jan Palmér töötavad praegu lennufirma restruktureerimise plaani kallal.
Estonian Airi nõukogu esimees Erkki Raasuke ja firma juht Jan Palmér töötavad praegu lennufirma restruktureerimise plaani kallal. Foto: Mihkel Maripuu

Estonian Airi nõukogu esimees Erkki Raasuke ütles Postimehele, et Estonian Airi restruktureerimise plaani koostamine on juba lõpusirgel, ent eitas, nagu oleks firmal pakkuda ühtne lõplik plaan, mida ümbrikusse panna ja kellelegi ulatada.

Tema sõnul pole selline kava võimalik, kuna ettevõte on pidevas muutumises ja täiendamises. «Palju sõltub Euroopa Komisjoni otsusest,» sõnas Raasuke, lisades, et selleni jõudmine võib võtta kuid.

Kuidas firma niikaua vastu peab, ei osanud Raasuke eile öelda, keeldudes samuti kommenteerimast firma hetkeolukorda.

Postimees uuris rahandusminister Jürgen Ligilt, kas ja kui palju ning millistel tingimustel on riigil võimalik lennufirmat toetada, ent viimane lükkas vastamise majandusminister Juhan Partsi õlule, kes ei osutunud samuti väga jutukaks.

«Ettevõte töötab restruktureerimisplaaniga. Rohkem ei ole mul midagi lisada,» ütles minister.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles