Kruuda piimatööstus tunneb huvi Coca-Cola tootmishoone ostu vastu

Gert D. Hankewitz
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Coca-cola
Coca-cola Foto: SCANPIX

Mõnda aega tagasi tootmise Eestist Leetu kolinud karastusjookide valmistaja Coca-Cola on maha müümas oma tühjaks jäänud tootmishoonet. Kinnisvara ostjaks võib olla Oliver Kruuda piimatööstus Tere.

Coca-Cola Jookide Eesti ASile kuulub Tallinnas kaks kinnistut: Kadaka tee 76b ja 76c. Kuna ettevõte otsustas 2009. aastal plastpudelites jookide tootmise Eestist ümber paigutada Leedus asuvasse tehasesse ning klaaspudelites jookide tootmise allhanke korras Poola viia, pole firmal neid hooneid enam vaja.

Äriühingu avalike suhete osakond tunnistas, et hoone on tõepoolest müügis ning leping peaks sõlmitama lähiajal. Kes on ostja ei soovitud täpsustada.

E24 andmeil võib selleks olla Oliver Kruuda Tere piimatööstus, kes on käinud hoonega tutvumas Ettevõtte juhataja Ülo Kivine märkis, et ei lükka infot umber, ent ka ei kinnita seda, põhjendades, et «põnevust peab ka olema.».

Samas on ajakirjandusest läbi käinud, et Kruuda plaanib Tere praegu olemasoleva tehase kinni panna ning tootmise pealinnast välja kolida.

Arvatavasti sõlmivad müüja ja ostja lepingu tuleval nädalal.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles