Swedbank hakkas vahendama kahe uue valitseja fonde

Tõnis Oja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HSBC
HSBC Foto: TYRONE SIU/REUTERS

Swedbank laiendab Eesti turule suunatud fondipakkumist kahe fondivalitseja HSBC ja Bluebay – poolt hallatud fondidega, teatas pank.

Swedbanki Balti Investeerimiskeskuse analüüsiosakonna juhataja Kristjan Tamla sõnul on Bluebay tuntud eelkõige erinevatele võlakirjaturgudele investeerivate fondide vallas.

«Kuna ettevõtte investeerimisfilosoofias on kesksel kohal riskide haldamine, on Bluebay fondide suhteline tugevus ajalooliselt ilmnenud just heitlikumas finantsturgude keskkonnas,» selgitab Tamla.

HSBC (HongKong and Shanghai Banking Coorporation), maailma ühe suurema kommertspanga varahaldusettevõte, on kogunud Tamla sõnul rahvusvahelist tuntust aga eelkõige Aasia ja arenevate turgude suunaliste aktsiafondide eduka haldamisega. 

Uute fondivalitsejate lisandumine annab Swedbanki klientidele võimaluse investeerida kaheksa erineva fondivalitseja poolt hallatud enam kui sajasse investeerimisfondi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles