Oravate vihapurske põhjustas Padari maksutõusukava

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Ansip
Andrus Ansip Foto: Peeter Langovits

Rahandusminister Ivari Padar teenis reformierakondlaste vihapurske ära maksutõusukavaga, mille Padar eile valitsusele esitas.


«Ma tean, et mitmed Reformierakonna inimesed olid tõesti üsna ärritunud selle peale,» kinnitas sotsiaaldemokraatide peasekretär Randel Länts. «Paraku pole võimalik kahte asja korraga teha - langetada makse ja suurendada riigi tulusid.»

Paar tundi enne Ansipi Padarile saadetud teravas toonis kirja avalikuks tulemist esines Reformierakonna peasekretär Kristen Michal avaldusega, kus soovitas sotsidel kaaluda Padari sobivust rahandusministri kohale.

Länts ei soovinud siiski spekuleerida teemal, kas oravapartei on algatanud propagandakampaania Padari või sotsiaaldemokraatide vastu. «Ma ei oska öelda, kes kampaania lahti päästis. Meie teeme tööd edasi,» sõnas Länts. «Meie pole selliseid asju kunagi algatanud ega käinud päevalehti mööda tuttavatele ajakirjanikele kõrva sosistamas.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles