Allan Martinson: hea, kui Eesti riik mind vastu armastab

Kalev Aasmäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Allan Martinson.
Allan Martinson. Foto: Egert Kamenik

Ettevõtja ja investor Allan Martinson, kes sellel aastal saab Vabariigi presidendilt Valgetähe IV klassi riikliku autasu, kuulis tunnustusest alles ajakirjanikult, mainides esimese emotsioonina positiivset üllatust.

«See oli küll üllatus. Ma armastan Eesti riiki, see on ikka hea, kui see mind ka vastu armastab,» ütles Martinson E24-le.

Eesti IT-sektor on varasematel aastatel riiklike autasude saamisel tema hinnangul pigem varju jäänud, seega oli ta positiivselt üllatunud ka sellest, et sel aastal leiab autasude seast mitmeid selle ala esindajaid.

«Rääkisime siin just ühe Iisraeli ettevõtjaga ning võrdluses leidsime, et mõnede infotehnoloogiaga seotud näitajate poolest on Eesti ühe elaniku kohta maailmas esikolmikus,» ütles Martinson ning lisas, et tema hinnangul on Eesti IT-sektor heas seisus ning kindlasti tunnustust väärt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles