Ergo kindlustuse uus jaemüügijuht on Sven Freiberg

Kristina Traks
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sven Freiberg
Sven Freiberg Foto: ERGO Kindlustus

Tänasest on Ergo Insurance SE uueks jaemüügijuhiks Sven Freiberg, seni töötas samas ettevõttes kindlustusdirektorina. Ergo senine jaemüügijuht Marti Kuusik asus juhtima Rakvere Spordikeskust.

«Usume, et Sveni senine taust Ergo riskidejuhtimise poolelt on müügile suureks lisaväärtuseks. Sven on väga tugev juht, kes teab kindlustusvaldkonda väga hästi,» sõnas Ergo Insurance SE juhatuse liige Maarika Liivamägi.

Sven Freiberg töötas Ergos kindlustusdirektorina alates 2007ndast aastast ning vastutas varakindlustuse valdkonna eest. Varem on juristiharidusega Freiberg töötanud Ergos nii juristina kui varakahjude osakonna juhina.

Balti riikides tegutsevad Ergo seltsid kuuluvad Ergo Kindlustusgruppi, mis on Euroopa üks suurimaid kindlustusseltse ja mille kindlustuspreemiad ulatuvad 20 miljardi euroni aastas. Ergo esindused tegutsevad rohkem kui 30 Euroopa ja Aasia riigis ning Kanadas. ning teenindab praeguse seisuga 40 miljonit klienti. Ergo enamusaktsionär on maailma üks suurimaid edasikindlustuskontserne Munich Re.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles