Riigi Kinnisvara teenis ligi 10 miljonit eurot puhaskasumit

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Riigi Kinnisvara AS-i (RKAS) 2012. aasta auditeerimata majandustulemuste kohaselt kasvas ettevõtte möödunud aasta müügitulu 81,8 miljoni euroni, ärikasum oli mullu 13,4 miljonit eurot ja puhaskasum 9,6 miljonit eurot.

Möödunud aasta tulemuses sisaldub erakorraline kasum, mis oli tingitud peamiselt Koidula raudteepiirijaama raudteerajatiste ja -taristu objektide müügist AS-ile Eesti Raudtee, teatas ettevõte.

RKAS investeeris möödunud aastal avaliku sektori asutuste töötingimuste parendamisse kokku 15,7 miljonit eurot ning juhtis täiendavalt ligi 140 miljoni euro eest CO₂ projekti investeeringuid, mille tulemusel renoveeriti mullu energiasäästlikumaks 377 hoonet üle riigi.

Auditeeritud majandustulemused avaldab ettevõte aprillis.

RKAS on 2001. aastal riigi kinnisvara senisest tõhusamaks haldamiseks loodud Eesti Vabariigile kuuluv 146,9 miljoni euro suuruse aktsiakapitaliga kinnisvaraarenduse ja -haldusega tegelev ettevõte, mille aktsiad kuuluvad 100-protsendiliselt Eesti Vabariigile. Aktsiaid valitseb rahandusministeerium.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles