Rahandusministeerium ei valmista ette tulumaksuseaduse muudatusi

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lasteaed.
Lasteaed. Foto: Mihkel Maripuu

Rahandusministeerium teatas, et ei ole algatanud tulumaksuseaduse muutmise eelnõud, millega riik kavandaks jätta inimestele tagastamata tulumaksu lasteaiamaksult ja täiskasvanute vabahariduskoolitustelt.


«Kinnitan, et tegemist ei ole rahandusministeeriumi eelnõuga ning me ei valmista ette muudatusi lasteaiamaksult ja vabahariduskoolitustelt tulumaksu tagastamise osas,» ütles rahandusministeeriumi maksupoliitika osakonna juhataja Lemmi Oro. Samuti pole riigikogu saatnud rahandusministeeriumile taolist eelnõud arvamuse avaldamiseks.



Valitsuskoalitsioon on kokku leppinud, et viidatud eelnõus kavandatakse tööandjatele maksusoodustuse kehtestamist tasemeõppelt, ülejäänud muudatuste kohta arutelu toimunud ei ole.



Rahandusministeerium lähtub oma töös ja eelnõude väljatöötamisel valitsuse otsustest ja kehtivatest õigusaktidest ning esitab oma eelnõud ennekõike valitsusele arutamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles