Arco Vara juht selgitab firma olukorda inglise keeles veebi kaudu

Kaja Koovit
, majandustoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arco Vara.
Arco Vara. Foto: Arco Vara

Börsifirma Arco Vara korraldab 31. jaanuaril inglise keelse virtuaalse  jälgitava seminari ehk webinari, kus ettevõtte juht Tarmo Sild selgitab kontserni varude, kinnisvarainvesteeringute ja nõuete  ümberhindlust ning tutvustab kontserni edasist tegevusplaani.

Webinar algab 31. jaanuaril kell 16.30.

Enne ja pärast presentatsiooni on osalistel võimalik esitada küsimusi. Küsimused tuleb saata e-posti aadressile hedi.uustalu@nasdaqomx.com. Eelisjärjekorras vastatakse küsimustele, mis on saadetud enne webinari algust.

Tehniliste põhjuste tõttu on osalejate arv piiratud 90 registreerunud osalejaga, sealjuures toimub registreerumine põhimõttel, kus eelistatakse ajaliselt esmaseid registreerujaid. Link webinarile saadetakse osalejatele e-mailiga 31. jaanuari hommikul.

Webinar lindistatakse ning saab olema kõigile vabalt kättesaadav aadressil http://www.arcorealestate.com/webinar ja NASDAQ OMX Tallinna kodulehel. Nimetatud aadressidel avalikustatakse ka vastused küsimustele, mis on saadetud enne webinari või esitatud selle ajal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles