Ministeeriumid annavad RKASile üle osad kinnistud

Gert D. Hankewitz
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sotsiaalministeerium
Sotsiaalministeerium Foto: Toomas Huik

Keskkonnaministeerium ja sotsiaalministeerium annavad Riigi Kinnisvara ASile üle mitu kinnistut.

Täna valitsuse arutluse all oleva eelnõu kohaselt annab keskkonnaministeerium RKASIle Tartu maakonnas Ülenurme vallas Lemmatsi külas asuva kinnistu ja Harju maakonnas Keila linnas Vasara tänaval asuva korteriomandi.

Lemmatsi küla kinnistul paikneb viilhall, mis on alates 1997. aastast antud rendilepingu alusel kasutamiseks tootmisettevõttele. Keila linnas asuv korteriomand oli viimati kasutuses eluruumina üürilepingu alusel, mis lõppes 2010. aastal.

Sotsiaalministeerium annab üle 11 kinnistut ja kolm korteriomandit, et vabaneda kinnisvara haldamisega seotud ülesannetest.

Üleantavatest kinnisasjadest asuvad seitse Harju ning kaks Lääne-Viru maakonnas. Hiiu, Saare, Rapla, Põlva ja Valga maakonnas antakse üle üks kinnisasi.

Enamiku üleantavate kinnistute ja korteriomandite kasutamiseks sõlmitakse üürilepingud ning ministeerium jätkab nende kasutamist. Tegemist on terviseameti, sotsiaalkindlustusameti ja tööinspektsiooni piirkondlike esinduste ning ministeeriumi peahoone kinnistutega.

Vaid Valgas Pärna tänaval asuv kinnistu ei ole edaspidi sotsiaalministeeriumile vajalik. Sügiseni tegutses seal terviseamet, mis kolis sobivamatesse ruumidesse. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles