Elion pakub rikke kompenseerimiseks tasuta filme ja jaanuari lõpuni tasuta kordusTV kasutamist

Kalev Aasmäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Raigo Pajula.

Elion pakub kõikidele nutiTV kasutajatele rikke korvamiseks kuni jaanuarikuu lõpuni kordusTV-d tasuta, lisaks pakutakse nutiTV klientidele videolaenutuseks vaatamiseks ka kaheksat tasuta filmi.

Elion teatas, et pakub just seda kompensatsiooni, kuna kordusTV-ga saab järelvaadata ka eilse rikke tõttu nägemata jäänud saateid ja sarju, kaheksa eelpoolmainitud tasuta filmi tulevad videolaenutusse eraldi Kodukino kataloogi nimega «Filmid 0 euroga».

KordusTV tasuta vaatamiseks peab klient kordusTV tellima perioodil 16-31.01 tavapäraste tellimiskanalite vahendusel (165, Elioni veeb, nutiTV menüü). Perioodil 16-31.01 KordusTV tellinutel läheb teenus automaatselt kinni alates 1. veebruarist. Kui klient soovib jääda KordusTV-d kasutama, tuleb see alates 1. veebruarist uuesti tellida.

Neile äriklientidele, kes kasutavad äri e-posti ja veebimajutust,  pakub Elion teenust jaanuari jooksul 50 protsendilise soodustusega. Soodustus kehtib kõigile, keda antud rike puudutas.

Eile, kell 18.00 sai alguse ulatuslik rike, mis puudutas Elioni nutiTV, hot.ee, äri e-posti ja veebimajutuse teenuseid. Rike oli seotud keskse andmesalvestusseadmega, milles esinenud tarkvara probleem on ettevõtte sõnul nüüdseks kõrvaldatud.

Elioni NutiTV teenus taastus ettevõtte teatel täna kell 8.00, Hot.ee teenus taastatakse tänase päeva jooksul, Äri e-posti kirjade välja saatmise võimalus taastub tööpäeva lõpuks ja vastuvõtmine päeva lõpuks. Veebimajutus taastub samm-sammult täna alates kella 12.00-st, aga korrektselt hakkab teenus toimima tänase tööpäeva lõpuks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles