Tallinnas osalevad kuue riigi idufirmad kolmekuises intensiivses arenguprogrammis

Kalev Aasmäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üks Tallinnas Wise Guys start-up kiirendis osalev tiim on pärit Tšiilist.
Üks Tallinnas Wise Guys start-up kiirendis osalev tiim on pärit Tšiilist. Foto: SCANPIX

Alates käesolevast nädalast saab Tallinn kolmeks kuuks koduks kaheksale kuuest erinevast riigist pärit startup-ettevõttele, kes on siin selleks, et anda oma ideele konkreetne kuju ning vormida sellest konkurentsivõimeline toode või teenus, mis on küps konkureerimaks globaalsel turul, teatas Wise Guys start-up kiirendi.

Programmis osalevad ettevõtted pärinevad nii Euroopast, Venemaalt kui ka näiteks on üks tiim tulemas Tšiilist.
Iduettevõtted on siin osalemaks Tallinnas baseeruva ning peamiselt tehnoloogiaettevõtetele keskenduva kiirendi Startup Wise Guys talveprogrammis, kus nende käsutuses on kaheksakümne erinevatest maailma paikadest pärit oma valdkonna tipptegijast mentori oskusteave ja kogemused. Esimene kuu kolmest ongi keskendunud mentorlusele ja idee lihvimisele, teisel kuul tegeletakse oma toote või teenuse ehitamisega ning kolmas kuu keskendub müügi ülesehitusele.

«Alustavatel ettevõtjatel peab omal olema palju visadust, et edukaks saada. Meie oleme vaid abilised kiirendamaks oma koha leidmist edukas ettevõtluses,» kirjeldas programmi SWG juhtinvestor Herty Tammo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles