Endine porivaipade firma juht asub Ragn-Sellsi etteotsa

Kristina Traks
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Vääna
Rain Vääna Foto: Erakogu

Ragn-Sells ASi uueks juhatuse esimeheks saab Rain Vääna. Uus juhatuse esimees alustab tööd 1. veebruaril.

Rain Vääna senine juhtimiskogemus pärineb sellistest firmadest nagu Lindström OÜ, Andrese Dekoori AS.

«Rain Vääna on kogemustega juht ning meeskonnamängija. Tema vastutusrikkaks ülesandeks saab olema säilitada Eestis Ragn-Sellsi turuliidri positsioon ja head majandustulemused,» ütles Michael Cederborg, Ragn-Sellsi Ida-Euroopa piirkonna juht

«Ootan põnevusega väljakutseid, mis meid Ragn-Sellsiga ees ootavad. Jäätmekäitlussektoris toimuvad hetkel suured muutused ja minu ülesandeks on aidata Ragn-Sellsil nendega edukalt toime tulla,» ütles Rain Vääna. «Otsus pakkumine vastu võtta tuli kiiresti, sest Ragn-Sells on Eesti üks vanimaid ettevõtteid ja kogu selle aja silma paistnud vastutustundliku ettevõttena. Minu maailmavaatega haakub ettevõtte valitud suund panustada aktiivselt keskkonnasõbralikesse ja kliendikesksetesse lahendustesse.» 

Ragn-Sells ASi juhatuse moodustavad lisaks Rain Väänale, ärijuht Agu Remmelg ja administratiivjuht Argo Rannamets. Ettevõte senine juht Rein Leipalu lahkus Ragn-Sellsist poolte kokkuleppel kuu aega tagasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles