Ehitajatest mehed võistlevad advokaatidest naiste vastu firmabändi tiitli nimel

Kristina Traks
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merko Ehituse bänd
Merko Ehituse bänd Foto: Erakogu

Sel aastal  toimub juba kolmandat korda firmabändide võistlus, kus uute tulijate seas on võistlemas ka Merko Ehituse meesansambel Ma Sulle Ehitan ning Soraineni  advokaadibüroo naisansambel.

Merko Ehituse ansambli Ma Sulle Ehitan laulja Holger Tilk, kes oli ka ansambli Stereo Chemistry laulja ütles, et sügise alguses tekkis Merko-siseselt idee panna kokku oma töötajatest koosnev vokaal-instrumentaal ansambel, kes astuks jõulupeol üles üllatusesinejana. Enamik ansambli liikmetest töötavad elektritööde osakonnas, kuid on ka elamuehitusdivisjonis ja administratsioonis töötavaid ansambli liikmeid.  

Samas on võistlemas ka advokaadibüroo Sorainen, kus on enamik liikmetest hoopiski naised. «Tulime osalema puhtalt uudishimust ja põnevusest. Kuna me oleme bändina alles väga «rohelised», siis mingeid suuri maailma vallutamise plaane ei ole. Moodustasime oma orkestri 2012 suvel, et esineda ettevõtte suvepäevadel. Selgus, et bänditegemine ja koos musitseerimine on väga hea vaheldus igapäevarutiinile ja nii otsustasimegi jälle pundi kokku panna ja esinema/võistlema tulla,» ütleb Mari Sepp, kes on ansambli Sh*tLoadOfTalent eestvedaja. «Bändiliikmed on kõik advokaadibüroo töötajad – on nii vandeadvokaate kui ka assistente,» ütles Sepp.

Võistluse eesmärgiks on pakkuda esinemisvõimalust firmabändidele ning populariseerida live-muusikat. Eelmise aasta võistlusest võttis osa 35 bändi eri ettevõtetest. Teiste seas olid osalemas oma bändidega ka Elion/EMT, Skype, Nordea, Swedbank, Microsoft, EAS, EBS, ERR, Ericsson ja Eesti Energia. Sellel aastal on mitmeid uusi ettevõtteid nagu Merko Ehitus, advokaadibüroo Sorainen, Riigi Kinnisvara, Saue Vallavalitsus jt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles