Ergo: maksed on vähenenud 21 protsenti

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fragment Ergo Kindlustuse kodulehelt..
Fragment Ergo Kindlustuse kodulehelt.. Foto: Postimees.ee.

ERGO Kindlustus on aasta algusest praeguseni kogunud kindlustusmakseid 196 miljonit krooni, mis on 21 protsenti vähem kui eelmisel aastal.


Selle aasta esimese kolme kuuga on Ergo Kindlustus hüvitanud kahjusid kokku 130 miljoni krooni ulatuses, mis on 12,7 protsendi võrra vähem võrreldes möödunud aasta sama perioodiga. Enim vähenes esimeses kvartalis kodukindlustuse ja ettevõtete varakindlustuse hüvitiste summa, vastavalt 44 ja 53 protsenti.

Märtsis vähenesid enim ehk neli korda kodukindlustuse ja ettevõtte varakindlustuse hüvitiste summad. Samas suurenes kodukindlustuse juhtumite arv kolmandiku võrra.

Liikluskindlustuses ning kaskokindlustuses vähenesid samuti hüvitiste summad vastavalt 13 ja 4 protsenti, ent juhtumite arv suurenes vastavalt 11 ja 13 protsenti.

Kõige rohkem, kaks korda kasvas märtsis reisikindlustuse hüvitiste summa ning kolmandiku võrra hüvitiste arv. Suurema osa reisikindlustuse hüvitistest moodustasid reisitõrke hüvitised.

Varakahjude osakonna juhataja Erko Makienko sõnul oli märtsis suurimaks teatatud kahjujuhtumiks Mustika keskuse põleng. «Põlengus kannatada saanud keskuse rentnikele oleme tänaseks kahjud suuremas osas välja maksnud. Aprilli keskpaiga seisuga on ERGO keskuse põlengus kannatanutele hüvitanud ligi 13 miljonit krooni,» ütles varakahjude osakonna juhataja Erko Makienko.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles