Rahandusministeeriumi uus asekantsler tuleb EASist

Kristina Traks
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahandusministeerium
Rahandusministeerium Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Rahandusministeeriumi tugiteenuseid asub alates 3. jaanuarist juhtima Kristjan Kitvel, kes valiti avaliku konkursiga ministeeriumi asekantsleriks.

«Olulisim, mis mind motiveeris avalikku sektorisse tööle tulemisel, on soov anda panus riigi arengusse. Annan parima, et minu juhtimisel toetavad tugiteenuste osakonnad senisest veelgi tõhusamalt rahandusministeeriumi põhitegevusi,»  ütles Kitvel.

Kitvel on sündinud 1971. aastal. Tal on magistrikraad Tallinna Tehnikaülikooli  majandusteaduskonna majandusanalüüsi ja raamatupidamise erialal. Viimati töötas Kitvel 2008-2012 Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse juhatuse liikmena, kus tema  vastutusvaldkond oli tugiüksused.

Varem on Kristjan Kitvel töötanud erasektoris Sihtasutuses KredEx finantsjuhina, Nordea Finance Estonias, Euroopa Komisjoni Delegatsioon Eestis, Maailmapanga Tallinna Esinduses ja Microlink ASis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles