Võlakoormus elaniku kohta on suurim Viimsi vallas

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talvise Viimsi ranna ilu.
Talvise Viimsi ranna ilu. Foto: Kadri Uuk

Eesti omavalitsustest on lõppeval aastal kõige suurem võlakoormus elaniku kohta Viimsi vallal, kus see on 1334 eurot, selgub kohalike omavalitsuste finantsandmeid koondava pilveteenuse Riigipilv andmetest.

Avinurme valla võlakoormus elaniku kohta on 1043 eurot ning Mõniste vallal 980 eurot.

Linnadest on kõige suurem võlakoormus elaniku kohta Loksal – see ulatub 974 euroni elaniku kohta. Paide linna võlakoormus elaniku kohta on 957 eurot.

Suurematest omavalitsustest on veel Pärnu linna võlakoormus elaniku kohta 654 eurot ning Kuressaare linnal 595 eurot. Tallinna linna võlakoormus elaniku kohta on 555 eurot ning Tartu linnal 465 eurot.

Seevastu on Rae valla ja Tori valla võlakoormus null, Kasepää valla võlakoormus elaniku kohta üks euro, Martna valla võlakoormus elaniku kohta kolm eurot, Paide ja Nõva vallal viis eurot ning Lüganuse ja Surju vallal ning Narva-Jõesuu linnal seitse eurot elaniku kohta.

Riigipilv on septembris rahandusministeeriumi, majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi ja Elioni koostöös käivitatud pilveteenus, mis on muutnud mugavalt kättesaadavaks kohalike omavalitsuste finantsandmed.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles