Eesti Posti eelarve näeb ette käibe kasvu

Kaja Koovit
, majandustoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Post.
Eesti Post. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Eesti Posti nõukogu kinnitas ettevõtte 2013. aasta eelarve kogumahuga 55,7 miljonit eurot. Võrreldes 2012. aastaga on eelarve 8,4 protsenti suurem.

Ettevõtte järgmise aasta põhitegevuse kasumiks planeerib eelarve 2 miljonit eurot.

Eesti Posti nõukogu esimehe Meelis Atoneni sõnul on järgmise aasta eelarve tulud prognoositud majanduskasvu arvestades.

Eesti Posti juhatuse esimees Aavo Kärmase sõnutsi on tuleva aasta eelarve märksõnadeks logistika- ja infologistikaäri jõuline arendamine ning postiteenuste kasumlikkuse hoidmine.  

Lähiaastatel panustab Eesti Post uutesse lahendustesse Baltikumis, investeeritakse logistika- ja infologistikavaldkonda, et tagada ettevõtte kasv ning püstitatud eesmärkide täitmine. 2012. aastal oli eelarve kogumaht 46 miljonit eurot ning investeeringute maht oli 4,6 miljonit eurot, 2013. aastal on planeeritud investeerida 4,8  miljonit eurot.

Eesti Posti nõukokku kuuluvad Meelis Atonen (nõukogu esimees), Tauno Tuula, Toomas Leito, Vello Väinsalu, Mart Maastik, Olle Koop ja Mario Lambing.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles